Retseptid

Kiire pannipitsa: lihtne ja maitsev hommikusöök

Kui soovite oma päeva täita itaalia maitsetega, alustage hommikut pitsaga. Ma ei soovita kasutada külmutatud põhja, vaid teha kõik ise algusest lõpuni. See kiire pitsa valmib pannil kõigest mõne minutiga.

Miks valida pannipitsa?

Pannipitsa valmistamiseks pole vaja tainast sõtkuda ega ahju eelsoojendada. Teil kulub vaid veidi aega, et valmistada kiire ja maitsev pitsa otse pannil. See on ideaalne lahendus kiireteks hommikuteks või kui tekib ootamatu pitsa-isu.

Retsept

Koostisosad

  • Hapukoor – 2 spl
  • Majonees – 2 spl
  • Muna – 1 tk
  • Jahu – 4 spl
  • Suitsutatud vorst – 100 g
  • Kõva juust – 80 g
  • Tomat – 1 tk
  • Taimeõli – 1 spl
  • Sool – maitse järgi
  • Must pipar – maitse järgi
  • Petersell kaunistuseks (soovi korral) – 1 oks

Valmistamine samm-sammult

  1. Valmistage ette kõik koostisosad pannipitsa valmistamiseks.
  2. Lõigake vorst õhukesteks viiludeks ja tomat õhukesteks tükkideks.
  3. Riivige juust riiviga.
  4. Pange kaussi hapukoor ja majonees, lisage muna, maitsestage soola ja pipraga.
  5. Segage ühtlaseks massiks.
  6. Lisage kogu jahu.
  7. Segage tainas vispliga ühtlaseks.
  8. Määrige külm pann (läbimõõduga 20 cm) taimeõliga.
  9. Laotage tainas pannile ja jaotage ühtlaselt.
  10. Asetage taina peale vorst.
  11. Seejärel lisage tomatid.
  12. Puistake peale riivitud juust.
  13. Asetage pann keskmisele tulele, katke kaanega ja küpsetage pannipitsat 20 minutit.
  14. Juust peaks sulama ja tainas muutuma kuldpruuniks.
Vaata lisaks
Muna leiva sees: klassikalise hommikusöögi variant

Serveerimine ja säilitamine

Maitsev ja kiire pannipitsa on valmis serveerimiseks kohe pärast valmimist. Soovi korral kaunistage peterselliga, et lisada värskust ja värvi. Pannipitsa maitseb kõige paremini kuumalt, kui juust on veel sulanud ja tainas krõbe.

Back to top button